SMART PONUDA

Smart – najpovoljniji financijski leasing za vaše vozilo! Odaberite automobil iz naše ponude i vozite se s kamatom od samo 4,99%.
Nudimo vam i mogućnost plaćanja u tri godišnje rate bez dodatnih kamata!

KRALJEVSKA PONUDA

Ako preferirate kupnju bez leasinga, za vas imamo Kraljevsku ponudu – prva godina dolazi s osnovnim i kasko osiguranjem te besplatnom registracijom vozila.

Vozite svoj automobil uz povjerenje Erste banke. Vaša vožnja, vaš izbor, naša podrška!

Be smart bez kamate:
Navedene rate odnose se na modele: Bayon 1.2 DOHC 6MT Comfort; i30 1.5 DPI 6MT Comfort; Tucson 1.6 T-GDi 6MT Comfort uz financijski leasing u suradnji s Erste leasingom. Godišnja fiksna kamatna stopa za primatelja leasinga za financiranje u EUR iznosi 0%. Jednokratna naknada zaključenja ugovora iznosi 0% za pravne osobe, obrtnike i potrošače, od kupoprodajne cijene vozila. Trajanje ugovora o leasingu je 24 mjeseca (plaćanje 33% na početku, 33% po isteku 12 mjeseci financiranja te preostalih 33% nakon 24 mjeseca). Otkupna vrijednost iznosi min 1% vrijednosti vozila te primatelj leasinga nakon ispunjenja svih ugovornih obveza može steći vlasništvo nad objektom leasinga korištenjem opcije kupnje. Uvjeti financiranja vrijede do 31.12.2023. ili do isteka zaliha. Ponuda vrijedi za sve fizičke osobe i tvrtke, ne vrijedi za taxi, rent a car, auto škole i prerađena vozila kod distributera koji sudjeluju u akciji do 31.12.2023. ili do rasprodaje zaliha. Navedena akcija ne može se kombinirati s ostalim akcijama.
Za više informacija o uštedama i pogodnostima obratite se najbližem Hyundai distributeru.

Be smart uz najnižu ratu:
Izračun mjesečne leasing rate je informativan i izrađen u suradnji s partnerom Erste & Steiermärkische S-Leasing d.o.o,. kao davateljem leasinga za ugovore o financijskom leasingu na koje se ne primjenjuje Zakon o potrošačkom kreditiranju.

U mjesečnu leasing ratu uključena su sva davanja, a izračun se bazira na učešću od 20%, na rok od 84 mjeseci i uz otkupnu ratu od 20%. Kamatna stopa je fiksna i iznosi 4,99%.

Davatelj leasinga samostalno procjenjuje kreditnu sposobnost podnositelja zahtjeva za financiranje te sukladno ocjeni boniteta odlučuje o konačnim uvjetima financiranja.

Za leasing ponudu sa svim detaljnim parametrima, troškovima i uvjetima financiranja, slobodno nam se obratite s povjerenjem.

Navedeni uvjeti vrijede do 31.12.2023. ili do isteka zalihe ili opoziva, te se ne može kombinirati s ostalim aktualnim akcijama. Uvjeti vrijede za vozila s liste navedeni na službenoj Internet stranici uvoznika koja je podložna izmjenama sukladno trenutnoj raspoloživosti vozila. Podaci o emisijama CO2 određuju se pomoću Globalnog usklađenog ispitnog postupka za laka vozila (WLTP). Konačna vrijednost CO2 emisije odnosno potrošnje goriva u kombiniranim uvjetima vožnje konkretnog vozila bit će iskazane na pripadajućem COC dokumentu vozila. Točan izračun te detaljnije informacije i ostale načine i modele kupnje vozila provjerite kod Vašeg najbližeg ovlaštenog Hyundai zastupnika.

Prosječna potrošnja za Hyundai Bayon 1.2 DOHC 6MT Comfort, 5,2l/km, emisija CO2: 126g/km. Prosječna potrošnja za i30 1.5 DPi 6MT Comfort: 6,8 l/km, emisija CO2: 140 g/km. Prosječna potrošnja za Tucson 1.6 T-GDi 6MT Comfort: 6,8l/km, emisija CO2: 151 g/km. Fotografija vozila je simbolična. Navedeni podaci su informativnog karaktera te ovlašteni Hyundai distributeri ne snose nikakvu odgovornost. 1€ = 7,53450 HRK

Zatražite ponudu već danas - Pošaljite upit!