IONIQ 6 oduševio brojne posjetitelje prvog Cinehill filmskog festivala na bajkovitoj lokaciji u Gorskom kotaru

Tvrtka Hyundai Hrvatska rado se odazvala pozivu da bude dio novog filmskog festivala Cinehill koji se održao od 26.-29. srpnja na bajkovitoj lokaciji u Gorskom kotaru. Riječ je o nastavku Motovun Film Festivala koji je održan nekoliko dana ranije, a zatim je preselio na brdo Petehovac, 1053 metra iznad mora. Sa Cinehill festivalom započela je i prva nadmorska avantura našeg novog IONIQ-a 6 koji je bio jedna od glavnih zvijezda ovog jedinstvenog događanja.

Tako smo četiri dana uživali u raznim domaćim i stranim filmovima, glazbenim nastupima, edukativno-zabavnim radionicama o očuvanju okoliša i divljim životinjama te sportskim aktivnostima poput jutarnje joge i pješačkih tura zanimljivog naziva „Šetnja s mitskim bićima”, ali najviše u čarobnim vožnjama prekrasnim krajolikom s našim IONIQ-om 6 i kratkim odmorima s pogledom koji zaustavlja dah. Kad nisu uživali u filmskim hitovima pod zvjezdanim nebom, ukusnim delicijama i čaši dobrog vina, brojni posjetitelji festivala razgledavali su našu novu sofisticiranu jurilicu koja je redefinirala granice električne mobilnosti i u kratkom roku oduševila automobilistički svijet.

Osim aerodinamičnim dizajnom, ovaj elektrificirani streamliner uzburkao je tržište i jedinstvenim performansama o kojima više možete saznati ovdje: https://hyundai.hr/modeli/hyundai-ioniq-6/. Cinehill festival je poput našeg IONIQ-a 6 nakratko uzburkao inače mirno i tiho okruženje Gorskog kotara, a već sada jedva čekamo njegovo drugo izdanje 2024. godine. Kako smo se proveli na premijernom izdanju, pogledajte na fotografijama.